OM OSS

OBS UTKAST 

Goda/Bra/Billiga priser på Kontorsmaterial och kontorsvaror

Välkommen till KontorsMax

Det vi inte kan om kontorsmaterial, kontorsprodukter och kontorsvaror online till alla typer av kontor och arbetsplatser är inte värt att veta. Våra kunder inkluderar företag, privatpersoner, stat, landsting, kommuner och andra organisationer. Hos oss får alla handla! Ni behöver inte registrera ett kundkonto innan köp.

Vår slogan är: Maxade priser till maxade arbetsplatser

Priserna i vår webshop för kontorsmaterial och kontorsvaror online är tillgängliga för alla våra besökare och är riktigt låga. Anta vår utmaning och jämför våra priser mot andra kontorsvaruhandlare, vi vet att vi har riktigt låga priser! Vi är vanligtvis långt billigare än fysiska butiker och även de traditionella kontorshandlarna.

Snabba leveranser (1-3 arbetsdagar) är något vi satsar stora resurser på. Ingen på kontoret vill väl vänta på kontorsmaterial? Det ska alltid finnas när det behövs. Vi lovar snabba leveranser på alla våra lagervaror.

Det ska vara enkelt att handla kontorsmaterial och arbetsplatsvaror på nätet! Hos oss kan du omedelbart börja handla vid första besöket utan något kundkonto. Lägg helt enkelt varorna du behöver i varukorgen och gå till kassan när du är klar för att bekräfta din beställning.

Allt till kontor, skola, städ och omsorg

Vi har ett otroligt brett sortiment av lagervaror som kan levereras omgående. Vi har dessutom ett stort beställningssortiment.

Kontor - Vi har allt inom traditionellt kontorsmaterial, städmaterial och kontorsmaskiner för det moderna företaget och arbetsplatsen. Vi har också ett helt komplett utbud av IT, data & elektronik till kontoret. Vi lovar att vi kan täcka ditt behov, snabbt! Hos oss hittar du också ett komplett beställningssortiment av kontorsmöbler.

Skola - På KontorsMax hittar du allt inom kontorsmaterial, skolmaterial, skolmöblering och städmaterial. Oavsett om du upphandlar varor till universitet, gymnasium, skola eller förskola så kan vi erbjuda ett komplett utbud.

Omsorg & städ - Vi har ett komplett utbud av städmaterial för städfirmor och företag för städning av allmäna utrymmen samt privat. Vi har även ett bra utbud för äldreomsorg och annan kommunal omsorg.