Emballage

Allt inom packning av lådor och paket på ett ställe

Kontorsmax bör vara förstavalet för er som packar lådor och paket. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av produkter som kommer att underlätta och effektivisera er packningsprocess - till ett bra pris också!

När det gäller emballage har vi allt du behöver för att säkerställa att era produkter når fram i perfekt skick. Vårt utbud av kartonger, wellpapplådor och bubbelfolie kommer att ge optimalt skydd under transporten. Vi erbjuder även olika typer av tejp för att säkerställa att paketen försluts på ett säkert och professionellt sätt.

För att organisera och märka era paket har vi ett brett utbud av etiketter och märkpennor. Ni kan enkelt identifiera och skilja era olika produkter med hjälp av våra högkvalitativa etiketter. Vårt sortiment inkluderar även etikettskrivare och bläckpatroner för att förenkla er märkningsprocess.

När det kommer till förpackningsmaterial erbjuder vi även kuvert och påsar i olika storlekar och material. Våra kuvert och påsar är idealiska för att skicka dokument, fakturor och andra viktiga handlingar säkert och skyddat. Vi har också specialdesignade påsar för att förvara och skydda produkter som kan vara känsliga för damm eller fukt.

Dessutom har vi ett brett utbud av packverktyg, såsom knivar, saxar och häftapparater, som kommer att underlätta hanteringen av förpackningsmaterial.

Oavsett om ni driver ett distributionsföretag eller en mindre e-handelsverksamhet, har vi de rätta produkterna för att möta era behov. Utforska vår webbshop idag och låt oss hjälpa er att optimera er packningsprocess och säkerställa att era produkter når era kunder i perfekt skick.