Köpvillkor

Betalning
Alla köp hanteras via SVEA.

Priser
Alla priser visas exklusive eller inklusive moms beroende på val vid inloggning.

Prisförändringar
Vi förbehåller oss rätten att förändra priser.

Leveranstid
Normalt 1 till 3 dagar för lagerlagda artiklar. Beställningsvaror har längre leveranstid än våra lagervaror. Till orter norr om Sundsvall någon dag extra i leveranstid. Order som görs på en helgdag eller röd dag skickas nästkommande vardag. Leveranstid för produkter som är tillfälligt slut i lager skickas inom 7 dagar. För att värna om vår miljö, samlevererar vi er beställning. Du kan allltid kontakta oss om du vill veta hur lång leveranstid vi har på en specifik beställningsvara.

Leveransvillkor
Beställning över 695 kr exkl moms är fraktfri.
På beställning understigande 695 kr exkl moms debiteras 59 kr exkl moms i frakt.

Frakt möbler: Fraktkostnaden baserar sig på hur mycket du köper. Lägsta kostnad är 125 kronor, därefter är kostnaden på 12% av ordervärdet. Möbelbeställningar som överstiger 15000 SEK, levereras fraktfritt.

Leveranssätt företag
Standardleverans sker med Postnord till angiven leveransadress - Leveransen aviseras via epost samt i PostNord appen.
Kontakta oss om ni önskar extra avisering via samtal eller SMS i samband med leveransen. 

Leveranssätt privatpersoner
Standardleverans sker med Postnord till närmsta postombud - Leveransen aviseras via SMS samt i PostNord appen
Kontakta oss om ni önskar direktleverans utan kvittering.

Returer
Retur av oskadade produkter skall ske inom 10 dagar från erhållen leverans. Produkten skall vara oskadad och i obruten originalförpackning. Frakt betalas av köparen. Kontakta kundservice@kontorsmax.se för information om hantering.

Reklamationer
Synlig transportskada eller paket som saknas måste anmälas direkt till chauffören vid
mottagandet. Om skadan ej är synlig på ytterförpackning, skall skadan anmälas till oss på mail kundservice@kontorsmax.se senast 5 dagar efter mottagen leverans. Efter denna tid utgår ingen ersättning.

Ångerrätt privatpersoner
Du har som privatperson rätt till att ångra köpet inom 14 dagar enligt ”Lagen om distansavtal SFS 2005:59”. Kontakta vår kundtjänst på kundservice@kontorsmax.se för hjälp. Du svarar själv för returfrakten. Returnerad produkt skall vara oskadad och i obruten förpackning.

Förbehåll
Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i webbutiken samt för slutförsäljning. Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering. Kontorsmax reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls vi rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.