Notisar & Post-it

Notisar & Post-it

Glömmer du saker lätt? Svårt att komma ihåg allt? Lugn! Vi har det du behöver, Post-it och Notisar i alla dess former och färger. Post-it lappar hjälper dig oavsett om du har det stökigt på kontoret, hemma eller i huvudet. Att ha en hög på skrivbordet både hemma och på arbetsplatsen är därmed en självklarhet för många. Post-it lappar är enkla att använda, skriv upp, riv av och klistra upp. Z-notes är vartannat blad limmat i överkant, vartannat i underkant. Ta ett blad och nästa kommer upp automatiskt – redo att användas. 

Självhäftande. Fördelen med Post-it-lappar att de har en självhäftande baksida. Du kan alltså dra av dem och sätta fast dem på valfri yta. I vårt sortiment hittar du också lappar med extra kraftigt klister, Super Sticky, för de som vill ha extra tålliga.

Form och antal. Vi har en bred variation av sorter och färger när det kommer till Post-it och Notisar. Den vanligaste färgen är naturligtvis den klassiska gula men det finns även notiser i till exempel blått, rosa och grönt. Det finns även flerfärgade block av notisar som går under namnen New York, Rio de Janeiro och Miami. Använder du notisar frekvent kan ett storpack vara att föredra. Den vanligaste storleken är de kvadratiska notisarna i storleken 76x76 mm. Det finns även notisar med en mer rektangulär form i sortimentet, de går i måtten 76x127 millimeter. Eller varför inte mini-format? för små anteckningar. Vad du föredrar är upp till dig.