Engångsförkläde & skoskydd

Engångsförkläde är ett praktiskt och hygieniskt alternativ till vanliga förkläden som måste tvättas efter varje användning. Engångsförkläde är gjorda av plast eller polyeten som skyddar kläderna mot smuts, väta och fläckar. De är lätta att ta på och av och kan kastas i soporna efter användning. Här på Kontorsmax finns ett stort urval på engångsförläden till bra priser.

Engångsförkläde kan användas i många olika situationer och miljöer, till exempel:

  • I sjukvården, där engångsförkläde förhindrar spridning av bakterier och virus mellan patienter och personal.
  • I restauranger, hotell och catering, där engångsförkläde håller personalen ren och snygg och minskar risken för korskontaminering av mat.
  • I hemmet, där engångsförkläde kan vara praktiska vid matlagning, bakning, städning eller hantverk.

Engångsförkläde finns i olika storlekar, färger och modeller, beroende på behov och preferenser. Vissa engångsförkläde har ärmar eller tumhål för extra skydd, medan andra är enkla och smidiga. Engångsförkläde är oftast billiga och lätta att köpa i stora förpackningar - speciellt hos Kontorsmax som även kan hjälpa dig som behöver göra riktigt stora inköp ofta att få ett bra avtalspris.

Engångsförkläde är ett bra val för den som vill spara tid, pengar och miljö. De minskar behovet av tvättmedel, vatten och energi som krävs för att tvätta vanliga förkläden. De bidrar också till en högre hygienstandard och säkerhet i olika verksamheter.

Engångsförkläde är kort sagt ett smart sätt att skydda sig själv och andra från smuts och bakterier. De är enkla att använda och bekväma att bära. De är ett måste för alla som vill hålla sig rena och fräscha i alla lägen.

Välkommen att beställa hos Kontorsmax idag!