Pilot BeGreen

Pilot BeGreen

Bli grönare med Begreen! Med Pilots Begreen-sortiment vill vi erbjuda en stor bredd av miljövänligare produkter som har samma kvalité och pris som de vanliga pennorna från Pilot. Pennorna från Begreen är gjorda av åtminstone 70 % återvunnen plast, och genom att du köper en mer ansvarsfullt producerad penna gör att du konsumerar mer hållbart. Pilot förbrukar i sin tur mindre olja och bidrar på så sätt till att bevara naturens resurser.

Släng inte heller dina pennor utan att undersöka om de går att fylla på med patroner. Den största delen av pennan är kroppen och hatten, därför är det en stor bit plast som går till spillo om den slängs. De allra flesta pennor från Pilot är påfyllningsbara, framförallt deras kulspetspennor där alla går att fylla på med nya patroner. Gör en insats för miljön och prioritera påfyllningsbara produkter bland dina inköp, som du kan använda om och om igen. Bra för miljön och bra för din plånbok!

I Pilots Begreen-sortiment finns inte bara kulspetspennor och rollerballpennor, utan även påfyllningsbara whiteboardpennor, även dessa gjorda till stor del i återvunnen plast. Såklart säljer vi även dessa, V-Board Master, i olika varianter samt deras smarta refiller. Här hittar du även populära varianter som Rexgrip med bläck av hög kvalité, eller varför inte en penna från serien B2P, där alla produkter är gjorda av återvunna pet-flaskor?