Activa Bio rengöring

Activa Bio rengöring

Produkter som är naturligt skapade av mikroorganismer

  • Unika biotensider, 500 gånger effektivare än vanliga tensider
  • 100% naturliga
  • 100% biologiskt nedbrytbart
  • 100% säkert

Vad är bioteknik? Bioteknologi är användande av levande organismer, deras delar eller egenskaper i produkter, produktionsprocesser och tjänster. Vi har använt de biologiska processerna hos mikroorganismer i mer än 6000 år för att tillverka livsmedel som till exempel bröd, ost, öl samt till att konservera mat.

Hur kan bioteknik användas inom rengöring? Mikroorganismer rengör på samma sätt som naturen gör. Activa BIO fungerar naturligt, bryter ned, rengör och tar bort organiskt nedfall samt stärkelse, proteiner och fett. Mikroorganismerna rengör och bryter ner smuts i de minsta sprickor och de finaste repor. Activa BIO tar bort dålig lukt vid källan genom att bryta ner organiskt material som är orsaken till problemet. Mikroorganismerna är aktiva i upp till 5 dagar efter att produkten använts.

Fördelar med Activa Bio rengöringsprodukter:
Effektiviteten: Fungerar naturligt, rengör på djupet, tar bort dålig lukt vid källan. Långtidseffekt av mikroorganismer som är aktiva i upp till 5 dygn efter användning av produkten. 
Miljön: Miljöanpassade produkter. Tillverkade av material som kommer från naturen, 100 % biologiskt nedbrytbart. 
Hälsa/säkerhet: Produkterna är fria från faromärkning, GMO-fria. Godkända för kontakt med livsmedel. Formula som reducerar risken för allergiska reaktioner. 
Ekonomi: Kostnadseffektiva produkter. Biotensider som är 500 gånger effektivare än ”vanliga” tensider.