Magic Touch® engångshandskar | Nitril

Upptäck Magic Touch® - Den mjuka, känsliga och silkeslena handsken. Med Magic Touch® kan du känna varje detalj. Dessa tunna, puderfria nitrilhandskar ger ett extra känsligt grepp. Med det breda sortimentet kan du välja den perfekta handsken för varje uppgift. När fingertoppskänsla är avgörande är valet enkelt - Magic Touch®! 

Dessa handskar är idealiska för kontakt med alla typer av livsmedel, även de med hög fetthalt. De är perfekta för användning inom charkuteri, restauranger och livsmedelsbutiker. Våra CE-certifierade engångshandskar är tillverkade av mjukt och starkt nitrilgummi. Fingertopparna har en mikroruggad yta för optimalt grepp. Dessutom är handskarna vattentäta och puderfria. De är godkända för medicinskt bruk och finns i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large. 

Välj mellan Blå-, Vit- eller Svarta nitrilhandskar för att matcha din stil och preferens. Magic Touch® ger dig den bästa kombinationen av komfort, känslighet och prestanda. Missa inte chansen att uppleva överlägsen fingertoppskänsla med våra Magic Touch®-handskar! Beställ idag och ta din användarupplevelse till en ny nivå.