Nitrilhandskar

Handla billiga nitrilhandskar hos Kontorsmax

Kontorsmax erbjuder Nitrilhandskar till pressade priser! STORPACK till låga priser - ju större inköp desto billigare nitrilhandskar.  

Nitrilhandskar är hygieniska engångshandskar som används inom restaurang, sjukvård och omsorg och är ett av de allra bästa materialen när det gäller engångshandskar. Nitril är ett syntetiskt gummi som ger ett mycket bra skydd mot virus och bakterier. Ger en bra fingertoppskänsla och kan användas i många olika situationer.  

Våra nitrilhandskar är fria från puder, latex och ftalater för att minska risken för allergiska reaktioner. Handskarna är även godkända för all hantering av livsmedel. Nitrilhandskar passar också bra vid hantering av kemikalier.   

Nitrilhandskar och t.ex plasthandskar skiljer sig åt i material och egenskaper. Nitrilhandskar är gjorda av en syntetisk gummiprodukt och är starkare än plasthandskar. De är också latexfria och innehåller inga cancerframkallande, mutagena eller giftiga ämnen. Plasthandskar är gjorda av vinyl, ett plastmaterial som är ftalat- och latexfritt och innehåller inga cancerframkallande, mutagena eller giftiga ämnen. Kontorsmax har också vinylhandskar - dessa hittar du här.

Fyra fördelar med nitrilhandskar...

Nitrilhandskar har många fördelar. Här sammanfattar vi fyra av dessa:

  1. De är mångsidiga och hållbara, bättre än polyeten- eller vinylhandskar och jämförbara med latexhandskar.
  2. De ger ett bra skydd mot virus och bakterier och fungerar även bra vid kontakt med feta livsmedel, olja och kemikalier. 
  3. De innehåller inga latexproteiner och orsakar därför inte allergiska reaktioner. 
  4. Nitrilhandskar ger också stor taktil känslighet i händerna.

Kontakta oss gärna om ni önskar mer information om specifika produkter.